NetPublish Geo

Netpublish Geo er en kartløsning som er enkel i bruk. Ved hjelp av en GPS og en mobiltelefon vil kart på nettside bli automatisk oppdatert etter som GPS og mobil beveger seg.
Løsningen er laget spesielt med tanke på tråkking av langrennsløyper, men kan også tilpasses andre formål. Forutsetningen er at GPS/ mobiltelefonen følger den samme ruten hver dag. Det er med andre ord ikke fremkomstmidlet som er avgjørende for bruken av Netpublish Geo.

Ut fra data som blir samlet inn via Netpublish Geo kan man skive ut rapporter som gir statistikk som er av nytte for det organisatoriske arbeidet ved administrasjon av ulike ruter i et bestemt område. På rapporten vil informasjon om tid, antall kilometer, hvilken rute som er oppdatert og når denne ruten sist ble oppdatert være tilgjengelig.  

På kartet kan man også markere steder som kan være av interesse for bedrift og forbruker. Det kan være severdigheter, turistattraksjoner, hyttegrender o.l. Ved å bevege markør over symboler i kartet kan man få informasjon om ulike steder.

Løsningen håndterer også områder som er utenfor mobildekning.
  
 


powered by netpublish